Arnhemse Schilderwerken

Diensten

Buitenschilderwerk
Wanneer moet er onderhoud gepleegd worden aan uw buitenschilderwerk?
Ziet u barsten en scheuren in uw kozijnen, deuren of ramen?
Barsten en scheuren in het hout ontstaan door een sterke werking, veroorzaakt doordat water plaatselijk kan indringen. Barsten komen vooral voor op liggende delen van kozijnen en de hierop aansluitende raam- en deurstijlen. Scheuren komen voornamelijk voor in de lengterichting van de houtdraad.
Zijn er open verbindingen ontstaan in uw kozijnen of deuren?
Door het zwel- en krimpgedrag van het hout kunnen verbindingen van kozijnen en deuren uit elkaar getrokken worden waardoor naden ontstaan die vocht toelaten. Hierdoor ontstaat houtrot. Dit komt vooral voor bij de aansluitstijlen tussen de kozijnen en dorpels.
Poedert de verf af van uw kozijn, raam en/of deur?
Door de Uv-straling wordt de verf in de loop der jaren aangetast. Veeg met een natte vinger over het hout, geeft uw vinger de kleur van de verf af? Dan is de verflaag toe aan een nieuwe schilderbeurt.
Als één of meerdere van deze punten bij u van toepassing zijn dan doet u er verstandig aan om onderhoud te laten plegen.
Vraag gerust om vrijblijvend advies en een offerte.

Binnen schilderwerk
Binnen schilderwerk heeft twee functies, ten eerste het beschermd houtwerk, zowel de binnenzijde als de buitenzijde van de kozijnen. Goed schilder- en kit-werk aan de binnenzijde voorkomt problemen aan de buitenzijde. Ten tweede is binnen schilderwerk natuurlijk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van diverse kleuren in huis. Kleur doet niet alleen warm aan in huis maar zorgt ook voor sfeer, rust en harmonie.

Houtrotsanering
Houtrot treedt op daar waar onvoldoende behandeld hout langdurig in aanraking komt met vocht. Door dit tijdig te constateren kan de schade beperkt blijven en kosten worden bespaard. Wij kunnen uw houtrot vakkundig repareren, zodat de aantasting onder de reparatie niet verder kan gaan. Als het houtrot al in een verder stadium is, zullen wij u aanraden delen te laten vervangen. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.
Glaswerk
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw glaswerkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in Arnhem en omgeving.
Onze diensten bestaan uit glas zetten, enkelglas isolatieglas- Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.
Behangen-Glasweefsel -Vliesbehang
Om ervoor te zorgen dat altijd het beste resultaat wordt bereikt. Het resultaat van een nieuwbouw- of renovatieproject staat of valt met de kwaliteit van de (wand)afwerking. De keuze voor het soort behang of wandbekleding is daarom van grote invloed op het eindresultaat. Met 15 jaar ervaring weten wij als
geen ander wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende soorten wandbekleding. Deze kennis delen wij graag met onze opdrachtgevers.

Glaswerk
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw glaswerkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in Arnhem en omgeving.
Onze diensten bestaan uit glas zetten, enkelglas isolatieglas- Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.
Behangen-Glasweefsel -Vliesbehang
Om ervoor te zorgen dat altijd het beste resultaat wordt bereikt. Het resultaat van een nieuwbouw- of renovatieproject staat of valt met de kwaliteit van de (wand)afwerking. De keuze voor het soort behang of wandbekleding is daarom van grote invloed op het eindresultaat. Met 15 jaar ervaring weten wij als geen ander wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende soorten wandbekleding. Deze kennis delen wij graag met onze opdrachtgevers.